Nieuwe gordijnen kunnen je huis een metamorfose geven. Daarnaast zorgen gordijnen voor een knusse sfeer in je huis. Er zijn tegenwoordig enorm veel opties als het gaat om gordijnen. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. In dit blog helpen we je bij het maken van een keuze!

Soort gordijnen

Ten eerste is het van belang om te kijken naar het soort gordijn. Er zijn veel soorten gordijnen, dus kijk wat jij mooi vind en wat past bij de ruimte. Ga je voor vitrage, inbetweens of wil graag vouwgordijnen? Er is van alles mogelijk tegenwoordig. Daarnaast is het ook goed mogelijk om een combinatie te maken van meerdere gordijnen. Ga bijvoorbeeld voor overgordijnen in combinatie met inbetweens.

Kleuren gordijnen

De kleur is ook van groot belang. Wat past bij jouw woonkamer qua kleuren. Je kunt er voor kiezen om voor een rustige kleur te gaan zoals witte gordijnen. Maar je kunt ook gaan voor een opvallende kleur om van jouw gordijn een echt eye-catcher te maken. Naast kleuren zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft dessins en prints. Als je gaat voor een combinatie van gordijnen kun je ook goed kiezen voor gordijnen in 1 kleur en dit combineren met gordijnen met een print. Speel met de mogelijkheden!

Gordijnen op maat

Als je wil dat je gordijnen echt strak zijn en goed passen in je huis, kun je ervoor kiezen om je gordijnen op maat te laten maken. In sommige gevallen kun je dit zelf doen, maar het op maat laten maken is vaak een betere optie. In veel gevallen kun je alles zelf uitmeten en online gewoon doorgeven. Super eenvoudig dus!

Advies

We snappen dat het maken van een keuze best lastig is. Daarom is het bij sommige (online) winkels ook mogelijk om advies aan huis te krijgen. Zij kijken dan samen met jou naar wat het beste past en wat je mooi vind. Daarnaast kunnen ze ook alles voor je komen opmeten. Een top oplossing dus!