Er zijn verschillende soorten kapstokken om je jassen, mantels, sjaals, mutsen en nog veel meer aan op te hangen. Zo heb je de wandkapstokken. Deze zul je aan de muur moeten monteren. Ook heb je plafondkapstokken. Deze zijn bedoeld voor aan het plafond. Het is dan logisch dat deze aan het plafond wordt gemonteerd. Verder zijn er ook staande kapstokken en deurkapstokken. De staande kapstokken plaats je simpelweg op de vloer. De deurkapstokken zul je aan de deur moeten monteren. Je kunt hoge kwaliteit plafond kapstok vinden op verschillende sites en winkels.  Het is de bedoeling dat je zelf of door iemand anders de kapstok aan het plafond laat monteren. 

Hoge kwaliteit plafond kapstok

De hoge kwaliteit plafon kapstok hangen aan het plafond. Op deze manier neemt de hoge kwaliteit plafond kapstok minder ruimte in beslag. Deze soort kapstok kun je vinden in een L-vorm, maar ook in een U-vorm. De kapstok heeft een simpel uiterlijk. Ook kan het goed bij het interieur passen. De plafond kapstokken kunnen erg opvallen in het huis. Verder is het ook een idee om meerdere plafond kapstokken te monteren. Ook is het mogelijk om de plafond kapstok van RVS aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat de kapstok waterdicht zal zijn. 

Design kapstok wand

Naast de plafond kapstokken heb je ook design kapstok wand. Deze design kapstok wand zul je aan de wand moeten plaatsen. Dit gaat erg eenvoudig. deze kapstokken worden al jarenlang gebruikt. Het staat ideaal in de gang. De jassen kunnen goed gehangen worden en het neemt niet veel ruimte in beslag. Dit komt doordat de design kapstok wand aan de wand wordt gemonteerd. Op deze manier heb je veel ruimte op de vloer over. Verder is de wandkapstok multifunctioneel. Dit komt doordat je ook je hoeden kwijt kunt op zo een wandkapstop. Een design kapstok voor aan de hand is erg stijlvol en duurzaam. Dit is ideaal.