Het is tegenwoordig niet makkelijk meer om een mooie en betaalbare huurwoning te vinden. De mooiste huurwoningen in Arnhem zijn over het algemeen erg prijzig, en goedkoop wonen in Eindhoven zit er niet meer bij. Of toch wel? In deze blog kun je meer lezen over de Mooiste huurwoningen in Arnhem, goedkoop wonen in Eindhoven en waar je een betaalbare woning kunt vinden. Wil je meer tips en informatie over het vinden van een betaalbare huurwoning? Lees er meer over in deze blog!

Wonen in Almere

De goedkoopste stad in Nederland is Almere. In Almere worden de laatste jaren ontzettend veel huizen gebouwd waardoor de kans groot is dat je er je droomhuis kunt laten bouwen, of een geschikte huurwoning kunt vinden. In Almere is de gemiddelde huurprijs per vierkante meter ongeveer €9,- per maand, wat bijna €10,- scheelt met de huurprijzen in Amsterdam. Een voordeel van Almere is dat het een grote stad is die bestaat uit de wijken Almere Poort, Hout, Stad, en Haven. Dit biedt veel mogelijkheden, zo is er in de wijk Hout veel rust en groen terwijl je in Almere Stad kunt genieten van de levendigheid. Verder is Almere goed bereikbaar en ligt het op 20 minuten reizen met de trein van Amsterdam.

Goedkoop wonen doe je in Arnhem en Eindhoven

Op de plekken drie van de meest goedkope woonsteden staan Arnhem en Eindhoven. Je vindt de mooiste huurwoningen in Arnhem met een prijs van ongeveer €10,- per vierkante meter. Arnhem is een fijne stad om te wonen en heeft het een overdekt winkelcentrum en het Gelredome. Het treinstation is groot en je hebt er genoeg natuur om een dagje uit te waaien. Goedkoop wonen in Eindhoven is mogelijk, want het is de nummer drie op de lijst van goedkoopste woonsteden. Eindhoven is een bruisende stad die elk jaar een groots carnavalsfeest viert en een groot aanbod van verschillende restaurants en bars heeft. Vooral voor jongeren is het een aantrekkelijke stad, want er wonen veel studenten en young professionals.