Een land dat is een heel continent voor zichzelf, Australië is populair met zijn natuurlijke schoonheid. Het is ‘s werelds kleinste continent dat ook een belangrijke toeristische bestemming is. Wat maakt het land zo’n belangrijke en populaire toeristische bestemming is dat het eigenaar is van een divers en onaangeroerd landschap.

Australië is verdeeld in de staten en gebieden en deze vormen het Gemenebest van Australië. Dit zijn New South Wales, Victoria, Queensland, Zuid-Australië, West-Australië, Tasmanië, Northern Territory, Australian Capital Territory. Canberra is de nationale hoofdstad van Australië. Sydney is de grootste stad. Andere grote steden van Australië zijn Melbourne, Perth, Brisbane, Darwin, Adelaide, Hobart.

New South Wales ligt in het oosten van Australië. Sydney is de grootste stad van Australië en de hoofdstad van New South Wales. Sydney wordt beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld. De Sydney Harbour and Opera House zijn must-see plaatsen. Central Coast, Hunter, Blue Mountains, Snowy Mountains, Illawarra, The Hunter Valley Wine Country, Port Macquarie, The Murray, Outback New South Wales, Lord Howe Island behoren tot de plaatsen om te bezoeken.

Het Northern Territory ligt in het noorden van Australië. Het gebied herbergt nationale parken en Australische Aboriginal cultuur. De reizigers kunnen deze attracties bezoeken: Kakadu National Park, Arnhem Land, Jim Jim Falls, Darwin Crocodile Farm, Alice Springs, Uluru (Ayers Rock), Devil’s Marbles Conservation Park. Onder de steden en steden van dit gebied, zijn er Tennant Creek en Darwin.

Het is gelegen in de westelijke regio van Australië. Perth is de hoofdstad van West-Australië. Western Australian Museum, Kings Park, Perth Mint, Perth Cultural Center en de stranden zijn populaire plaatsen van de stad. Perth is eigenaar van geweldig weer. De attracties van dit gebied zijn The Swan Valley, Rottnest Island, Rockingham, Shark Bay World Heritage en Marine Park, South Coast, Fremantle.